Diner menukaart van Eetlust Catering
Op onze diner menukaart hieronder ziet u 2 populaire uitgeserveerde diners.
Deze diner menu’s zijn geschikt voor catering aan huis of op locatie.
Bekijk ons:
> ITALIAANS DINER MENU
> FRANS DINER MENU
> HOLLANDS DINER MENU
Onze kok verzorgt bij u thuis of bijvoorbeeld op uw kantoor een verrukkelijk diner.
We werken met prachtig serviesgoed, glaswerk, linnen, bestek, kandelaars en bloemdecoratie. We kunnen eventueel ook extra tafels en stoelen meenemen.
Wisselende diner menukaart
Onze diner menukaart wisselt met de seizoenen. Het Italiaanse diner menu en het Franse diner menu wat u onderstaand ziet zijn slechts voorbeelden van wat wij zoal bereiden.
Lees hier meer informatie over onze uitgeserveerde diner catering.
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Prijs op aanvraag, deze is afhankelijk van het menu en het aantal gangen.
(Indicatie: 4-gangen menu vanaf € 32,50 p.p.,
excl btw, personeelsuren, materialen en transportkosten.)
Italiaans diner menu
Voorgerecht
Antipasti van Mediterrane groenten en verse oregano en
crostini’s met carpaccio van de haas, parmezaan en truffel
…en saffraanbrood met olijfolie uit Toscane
Tussengerecht
Linguine met vongole, platte peterselie, peper en look
Hoofdgerecht
Tamme eend met een saus van roze peper en port,
met een gevulde courgette bloem en gepofte tomaatjes
Nagerecht
Platte citroentaart met merengue met gele room en bosfruit
Frans diner menu
Voorgerecht
Paté de Campagne Specialiteit van de chef!
met huisgemaakte chutney van appel en tijm
..en Frans stokbrood met dragonboter
Tussengerecht
Bisque van schaaldieren met cognacroom
Hoofdgerecht
Entrecote met een jus van rode wijn en paddenstoelen,
geserveerd met haricots verts, peultjes, sugar snaps en krieltjes
Nagerecht
Mousse van pure en witte chocolade
met profiterols gevuld met vanille-room en frambozen
Hollands diner menu
Voorgerecht
Blini’s met haring kaviaar en sour cream,
met een salade van venkel en dille
..en vlechtbrood met gezouten roomboter
Tussengerecht
Soepje van gele biet onder een dakje van bladerdeeg
en geitenkaas uit de oven
Hoofdgerecht
Kalfsgebraad met een saus van calvados en gepofte appel,
wilde spinazie met walnoten en roseval aardappeltjes
Nagerecht
Chef’s chocoladetaart met een vleugje Stroh 80,
en rode pruimen in kardemom siroop
Bekijk ook ons walking dinner menu