Onze warme zakelijke lunch catering is bij uitstek geschikt als u op uw eigen kantoor een business lunch organiseert voor internationaal gezelschap.
Ontvangt u vaak relaties of collega’s uit het buitenland? Houd er dan rekening mee dat zij vaak niet gewend zijn om een broodmaaltijd te eten tussen de middag.
Serveer internationale gasten liever deze lunch, bestaande uit salades, warme gerechten en een zoet dessertje.
> DIRECT NAAR ZAKELIJKE LUNCH MENU’S
Zakelijke lunch catering Amsterdam
De zakelijke lunch catering wordt in principe in buffetvorm geserveerd. De gasten kunnen dan zelf de gerechten opscheppen. Deze lunch bestaat uit seizoensproducten van lokale leveranciers. Alle gerechten zijn 100% huisgemaakt. Onze kok zorgt voor prachtig opgemaakte schalen en zet alles voor u klaar bij u op kantoor.
Neem gerust contact met ons op voor een passend voorstel.
Zakelijke lunch catering (menu 1)
Koude gerechten
Terrine van vis uit de Noordzee
Caesar Salade met gerookte kip en croutons
Bonte salade met radijs en avocado
Vloerbrood met gezouten boter
Warme gerechten
Zalmfilet met courgette en citroen olie
Lasagne met geitenkaas en oesterzwammen
Verse pasta met biologische kip en platte peterselie
Zoet dessertje
Chocolate ‘Mess’
Zakelijke lunch catering (menu 2)
Koude gerechten
Zomersalade met watermeloen en baby spinazie
Couscous met komkommer, amandelen en gedroogd fruit
Vitello tonato van kalfsvlees met tonijn mayonaise
Boerenbrood met extra vierge olijfolie
Warme gerechten
Risotto frutti di mare
Italiaanse gehaktballetjes met tomaten, gele paprika en tijm
Geroosterde aardappeltjes met rozemarijn & paddenstoelen
Zoet
Ciambella, citroen cake met vers fruit
Bekijk ook onze lunchbuffetten
Zakelijke lunch organiseren? 5 tips!
Wordt er binnen uw bedrijf zakelijk geluncht?
Welke gerechten serveer je dan? Waar moet je aan denken?
1.Kies de juiste gerechten
De lunch is vaak een welkome afwisseling tijdens een intensieve vergadering. Zorg voor een variatie aan lichte gerechten, bereid met verse ingrediënten. Dit geeft nieuwe energie om verder te kunnen werken.
2. Denk na over de functie van de lunch
Wordt er tijdens het lunchen doorvergaderd of heeft de lunch een pauze-functie? Als de deelnemers een drukke agenda hebben, kan het efficiënt zijn om tijdens de lunch door te vergaderen. Een informele lunchpauze is prettig om te socializen en te ontspannen. Serveer de lunch als mogelijk in een andere ruimte, zoals de keuken, kantine of de gang. Plaats statafels en kies voor een buffetvorm. Een andere zaal en wat beweging geeft afwisseling en inspiratie.
3. Zorg voor een slimme presentatie
Gaat het om een werklunch waarbij er tijdens het eten doorvergaderd? Dan mag het eten zo min mogelijk storen. Zorg voor gerechten verdeeld over voldoende schalen op tafel, zodat iedereen er makkelijk bij kan. Neem handzame broodjes of geportioneerde gerechten, zoals een schaaltje salade, glaasje soep of een stukje quiche. Liefst zo uit de hand te eten. Is de sfeer wat formeler? Huur dan goede bediening en serveer de lunch uit.
4. Houd rekening met cultuurverschillen
In veel landen is de eetcultuur anders dan in Nederland. Vaak is de lunch uitgebreider en bestaat uit een aantal warme gerechten, salades en soms een dessert(je). Houd dus rekening met de eetcultuur en religieuze voorschriften van de gasten. Zorg voor voldoende variatie.
5. Anticipeer op last-minute wijzigingen
Niet alles gaat zoals gepland. Ook last-minute wijzigingen horen erbij.
Op het laatste moment schuiven er bijvoorbeeld 2 extra gasten aan. Of het blijkt dat 1 van uw gasten allergisch is voor gluten. Ook komt het vaak voor dat de agenda wordt omgegooid en de lunch een half uur wordt vervroegd.
Kies een ervaren cateraar die flexibel is en kan inspringen op last-minute veranderingen. Een partij waar u op kunt vertrouwen als het gaat om kwaliteit, afspraken en flexibiliteit.
Neem gerust contact met ons op voor advies.