Buffetcateraar in Amsterdam
Zoekt u een professionele buffetcateraar in regio Amsterdam die alle gerechten zelf vers bereidt?
Wilt u uw gasten verrassen met een echt lekkere lunch of diner?
Graag stellen we ons aan u voor!
Onze waarden?
Als cateraar in Amsterdam staan wij staan garant voor de hoogste kwaliteit.
U kunt rekenen op een betrouwbare, persoonlijke service, flexibiliteit en nauwkeurigheid.
Ons doel?
Ons doel is onze opdrachtgevers telkens weer blij te verrassen.
Een glimlach bij tevreden gasten.
Onze inspiratie?
De Italiaanse en Franse keuken met een oer-Hollandse twist!
We verwerken lokale producten in creatieve Mediterrane gerechten.
Onze passie?
Smaakvolle gerechten bereiden met de beste verse ingrediënten!
Onze kracht?
Professionaliteit, enthousiasme en ervaring.
Ons team bestaat uit horeca-professionals met een perfect gevoel voor gastvrijheid en liefde voor ’t vak.
Reacties van vaste klanten:
Wij bij Strauss Coffee zijn enorm blij dat we Eetlust Catering hebben gevonden.
De zakenlunches die we bij Eetlust bestellen zijn altijd een lust voor het oog.
De prachtige opgemaakte schalen met kleurrijke verse ingrediënten leveren altijd vele complimenten op.
Annette de Nie, Office Manager Strauss Coffee
Wij werken al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid met Eetlust.
Geweldige service en fantastische kwaliteit. Wat hen uniek maakt is dat het eten altijd in de smaak valt, zowel bij de avontuurlijke als de minder avontuurlijke eter. Dat kom ik nergens anders tegen.
Mieke van Loenen, Director Events, Int. Congress and Convention Association
Abey Jaarsma
Abey richtte in 2006 Eetlust Catering op. Zij is eerste contactpersoon voor opdrachtgevers. Na de Hoge Hotelschool organiseerde Abey 8 jaar uiteenlopende evenementen.
Trots op? ‘De kwaliteit van onze gerechten: alles 100% huisgemaakt en dagvers. En daarbij de flexibiliteit die we klanten bieden. Doordat we een klein bedrijf zijn kunnen we echt maatwerk leveren.’
Huub Sleper
Huub is chef kok van Eetlust Catering. Hij is uitzonderlijk creatief en heeft een voorliefde voor de Italiaanse en Franse keuken. Huub kookt met de seizoenen mee en werkt veel met lokale en regionale producten. Door zijn flexibiliteit maakt hij steeds weer gerechten die aansluiten bij de uiteenlopende wensen van de klant.
Doel? ‘Een glimlach bij tevreden gasten.’
Bedienend personeel
Een pool van enthousiaste en ervaren medewerkers verzorgt de bediening van onze events. Wij zijn erg trots op ons gemotiveerde team, met een goed gevoel voor gastvrijheid en liefde voor het vak.